Maria+Shrek+Halloween=?


Lördag

Tog på mig understället och släpade med mig Kim ut till motionsspåret, kul med sällskap för en gångs skull! Blev korta varvet idag (2,5km) för det är enda sträckan som är upplyst. Stannade på willys på vägen hem. Shoppade massa godsaker! Blev kyckling, potatisgratäng, vitlöksbröd och minimorötter till middag. Åt en clementin till "förrätt" :) Jag ÄLSKAR clementiner. Jag skrek nästan över hela affären när jag såg att de äntligen fanns :D

Ska slita av mig träningskläderna och lägga mig i ett varmt och skummande bad. Sen blir det nog en film och goood choklad. Ibland är det inte ett dugg synd om mig!

Skruven är lös



Underbara, underbara galenskaparna fick underhålla mig i natt när jag inte kunde sova. Biten när de står och presenterar olika produkter är helt FANTASTISK! Annars är Knut min favorit i den här föreställningen, jag älskar hans presentationer av olika sporter... den människan har så sjuk kroppskontroll! Spana in Dr. Tso:



Han är även helt fantastisk som kanariefågel :)
(...men när han gör "Knut på linjen" så DÖR jag av skratt, det är nog det roligaste i hela världen! Men det är ju inte med i "skruven är lös"...)

Jag lämnade DVD:n i... så jag fortsätter nog med nästa föreställning ikväll. Jag har sett dom huuuur många gånger som helst men de blir aldrig tråkiga!

awww!



En av mina favoritartister just nu har gjort en cover på en av mina favoritlåtar genom tiderna. En annorlunda, helskön version tycker jag. Nu är jag lycklig igen!

Bläh!

Kvällspromenad blev det. Riktigt längtade hem till min dejt med TV:n. Kom hem och parkerade rumpan i soffan, ivrig och förväntansfull... då slog det mig! PANG! Fan också! Vi har ju inte trean längre ;(

Tele2 har varit så snälla så de har tagit bort både trean och eurosport för oss. Så nu har vi bara basutbudet. Jag HATAR tele2!!! Önskar så himla mycket att vi hade kunnat välja något annat företag... speciellt efter hela historien med vårt trådlösa internet. Jag hade verkligen tänkt bojkotta dom för resten av livet!

Tack för att ni förstörde min söndagskväll, nu är jag på uruselt humör. Dessutom sprang jag sönder benen på mig själv för att hinna hem i tid. Jag klarar verkligen inte av att gå på asfalt... så nu har jag skitont också. BLÄ!!

Ska försöka trösta mig med en kanna te men jag tvivlar på att det hjälper idag. Varför kan aldrig någonting bli som man tänkt sig?!

Krångel krångel

Det förra inlägget skrev jag igår... trodde att jag hade publicerat det... men tydligen inte! Så datumet och tiden stämmer inte.

Idag har jag varit ute i motionsspåret igen. Blev "bara" 2,5 km idag, det regnade ute och jag hade träningsvärk från igår. Det var i alla fall underbart att komma hem och ställa sig i en varm dusch sen!! ...och att ta på sig torra kläder! I födelsedagspresent/julklapp önskar jag mig pengar och/eller presentkort på Intersport så att jag kan köpa mig en jacka som klarar lite regn. Och ett par skor som klarar leran. Bara så att ni vet :)

Under kvällen så har vi bakat pizza här hemma. Så sjuuukt gott! Jag gjorde en variant med banan, ananas, curry, jordnötter. Mums! Kollade på Gilmore Girls och drack min nya favorit: Ramlösa med smak av mango. Helt fantastiskt god! ...och jag gillar inte ens mango... konstigt :)

Ska ge mig ut på en kort kvällspromenad nu innan "ensam mamma söker" börjar.

Imorgon drar vi tydligen till Vimmerby. Kuuuul! Ska försöka komma ihåg att ta bilder.

Bilder

Har inte känt mig så värst sugen på att blogga sista tiden, alltså har jag låtit bli.
Tömde mobilen idag, tänkte i alla fall dela med mig lite av vad jag pysslat med sista tiden.

Jag och Cicci var ute och promenerade på gränsö för en vecka sedan ungefär.
Gränsö är helt fantastiskt!



I onsdags var det marknad. Jag och Kim strosade omkring i nästan fyra timmar. Köpte mig ursöta hello kitty hårspännen. Och så åt vi munkar. Och så satt vi på Nilssons och drack kaffe och åt chokladwienerbröd. Det var så himla mysigt där så att jag glömde bort att fotografera! :)

På kvällen när vi kom hem så tänkte vi ställa oss och laga mat men Stefan ringde och ville ha sällskap till McDonalds så så fick det bli. Kim gjorde en väldigt fin gubbe... ? :D



Igår hängde jag på arbetsförmedlingen på morgonen sedan tog jag en promenad ut till Kims jobb och hängde där en stund, följde sedan med Cicci ut till stallet. Var fantastiskt skönt att komma ut och få andas lite hästluft efter morgonens möte!





Idag har jag varit ut till motionsspåret och gått "halvmilen". Lerigt men väldigt skönt! Åkte och handlade lite godis och julmust och nu sitter jag och hänger i soffan och kollar på "Little miss sunshine" som nyss har börjat på fyran. Kul att det finns något att se på tv:n för en gångs skull :)

Några bilder från dagens promenad:



I måndagstidningen?

Om tidningarna skriver att det varit jordskalv i området kring västervik under söndagskvällen så behöver ni inte få panik. Det är bara jag som har fått hicka!

Lysingsbadet SPA & Beauty

<--- Kolla!
I menyn här till vänster...
Visst har jag gjort en fin liten animation :)
(Och logga också för den delen... men det är längesen...)
Klicka på animationen för att komma vidare till hemsidan och mer info...
Min bästa Cicci har supermysiga lokaler ute på Lysingsbadet så om du bor i Västervik eller kommer hit på besök så passa på att boka en tid hos henne. Unna dig lite vardagslyx!

Så.
Nu får det vara nog med reklam.

:D

Hästmys

Har varit med Cicci ut till hästen i två timmar nu. Hur trevligt som helst. Kallt men mysigt! Kom hem och hoppade ner i ett väldigt varmt bad. Helt magiskt! Efter att ha använt alldeles för mycket av min nya fantastiska hudlotion så har jag nu bäddat ner mig i soffan med en stor kopp av mitt goda te. Ska snart bädda ner mig i sängen med min bok istället tror jag. Ska upp hyfsat tidigt imorgon (ska på möte med arbetsförmedlingen) så det skadar inte om jag somnar i tid för en gångs skull :)


(Ledsen för den mörka bilden men det var verkligen kolsvart ute...)

Gårdagens fynd






Katt fick en förlängning till sin tunnel. Väldigt spännande!

Shopping

För ett par dagar sedan så hade jag världens skönaste höst-mys-shoppingdag. Gjorde ett långt besök på rusta, köpte mattor och julklappspapper bland annat. Tog sedan en McDonaldskaffe som vanligt och njöt av havet och solen. Västervik är fantastiskt! Fortsatte till apoteket och sedan Ö&B och Willys. Det är kul att bränna pengar ibland :)




Idag har det varit ännu mer shopping. Och ännu roligare att bränna pengar :D
Fick möjlighet att åka med upp till Linköping idag för att gå på IKEA. Hittade massor av fina saker! Dessutom gick vi en stund i IKANO-huset och kollade i alla affärerna där. Hittade en sjuuuukt snygg klänning som jag skulle vilja ha... jag som aldrig brukar gilla klänningar... men den fick bo kvar på MQ, samvetet vann den här gången. Shoppade ett läppglans, en body lotion och lite smycken i alla fall. Och så allt det som jag handlade på IKEA förståss! Ska försöka ta kort på lite prylar imorgon när det är bättre ljus här.


Här är vi på väg hem efter många timmars shopping.
Jag trängdes med tre IKEA-kassar och en massa plastbackar :D



Nu är jag så enormt trött så att jag skulle kunna somna sittandes! Ska göra en stor kopp te och bädda ner mig med "Gilmore Girls", som vanligt. Har snart sett klart säsong 5. Bara två säsonger kvar sen... vet inte hur jag ska överleva när vi sett alla avsnitt... Vad ska jag kolla på då?! Har två serier till som jag planerat att se: prison break och desperate housewives. Vet dock inte vilken jag ska börja med... Eller om jag kanske kommer på någon tredje som jag glömt? Det märks väl vad det blir sen. Har ju ett par veckor kvar att njuta av Gilmore girls i alla fall.

Lördagsmys


Starköl och fotboll. Lite oplanerat, men oerhört trevligt!

Bortglömt

Jag glömde säga att vi kom iväg till den där födelsedagsmiddagen på Harrys som jag inte visste om vi hade råd att gå till. Det var supermysigt!! ...och dessutom så blev vi bjudna på maten som tack för lite jobb som Kim har gjort. Så det var ju tur att vi gick dit :) Jag var inte på världens bästa humör men det var en bra kväll ändå.

Efter restaurangbesöket så åkte vi ut till Kims pappa en sväng och gjorde inbrott i deras garage. Så kul kan man ha på en fredagskväll! :D


Kim, Erik och Ebba

Presenter

Ibland är killar faktiskt rätt så bra!
Titta vilka söta presenter jag har fått:

Har hunnit kolla på fyra av de fem avsnitten på DVD'n. Urgulligt!
Tack!!!


Nu ska vi snart gå ner till stan och käka lunch med Kims "syster" som är i stan och hälsa på. Blir nog buffé på kina. Mums!

Ska försöka blogga lite mer under dagen. Har nämligen en hög bilder och händelser som blivit liggande på hög. Det har faktiskt börjat hända lite saker i mitt liv igen :)

Äppelpaj

Vad ska man annars pyssla med mitt i natten?


Katten ser spöken

Seröst. Min Katt har inte vant sig vid att det är höst än. Det är korsdrag i lägenheten och katten sitter och sniffar i luften hela tiden. Och jamar oroligt. Som om någonting vore väldigt konstigt. Som om det skulle vara konstigt att det blåser på hösten?

Dessutom blev hon väldigt ledsen för någon dag sen... jag hade varit elak och hållit henne inomhus hela dagen (alltså, jag hade inte väckt henne och jagat ut henne på balkongen...). Så när hon började tjata om att få gå ut framåt kvällen så öppnade jag dörren, men det dög visst inte. Det spöregnade nämligen ute och hon hatar vatten. Detta var hela anledningen till att jag inte jagat ut henne tidigare... men hur förklarar man det för en katt? Och visst var jag en hemsk människa som såg till att det regnade just då när katt ville ut?!

Nu ska jag gå och peta på katten med en pinne, sen ska jag gå och köpa frimärken! :D

Min frukost idag:


Sjukt gott och antagligen enormt hälsosamt :D

Jag har inte orkat kliva upp ur sängen än. Hämtade laptopen och ligger nu och undrar hur tusan jag ska fixa hit kaffe utan att kliva upp... det är besvärligt sånt här... jag kan verkligen inte komma på någon annan lösning än att jag nog får traska ut i köket trot allt. Pust!

Ikväll ska vi kanske till Harrys. Har inte riktigt kommit på om vi har samvete att lägga pengar på sånt. Vi bestämmer oss nog typ fem minuter innan skulle jag tro. Det är två i Kims släkt som fyller år så alla är inbjudna, men man får stå för mat och dryck själv. Egentligen är vi urfattiga och borde stanna hemma och typ leva på nudlar... men det är ju så äckligt! Krogmat och ett glas vin låter mycket trevligare! Får se vad samvetet säger ikväll... men det lutar nog åt att vi går dit en stund i alla fall. Kan ju äta hemma och bara gå dit och ta en öl eller nåt. Blir hur som helst att gå hem tidigt, ska kolla på idol klockan åtta ;)

Knatten

Jag ber om ursäkt till mina grannar. Jag ska försöka vara lite tystare... men det är inte så lätt! Ligger nedbäddad i sängen med laptopen och en gigantisk godispåse. Kollar på "knappnytt" och asgarvar så hela huset skakar. Knatten är så sjukt bäst!