Dagens disk

blev inte riktigt som vanligt. Extra mysigt med levande ljus. Det borde jag göra oftare!


BOB



För ett par dagar sedan så köpte jag hem lite nya sorters lättdryck (jag har i alla fall aldrig sett dem förut...).
Har testat två av dem hittills: "Granatäpple & Hallon" och "Blåbär & äpple".

Granatäpple & hallon är helt fantastisk! Precis i min smak. Barnsligt söt, som saft, men med en "vuxen" eftersmak. Kommer passa helt perfekt när det är som varmast i sommar.

Blåbär & äpple då? Höll nästan på att hälla ut den först... luktade riktigt skumt. Tog ett djupt andetag och sen smakade jag. Och... ja... den var inte alls som jag tänkte mig! Helt okej faktiskt. Drickbart, men kanske ingenting jag kommer att köpa särskilt många gånger. Den smakade "vanligt" på något sätt :)

Är väldigt nyfiken på "citron & lime" men "lingon & tranbär" borde passa mig ännu bättre. Vi får väl se! Rapport kommer säkert senare.

Fotografering

Kvällen har ägnats åt att leka fotograf. Riktigt skoj! Blev en del bra bilder men inte riktigt så mycket som jag hoppats på. Hade lånat en coolare kamera men den var värdelös, min gamla skrutt är alltid att lita på :)

Får se om jag får läga upp lite bilder därifrån sen. Ska redigeras lite först.
Och godkännas. Typ.

Testade att göra egna fiskburgare till lunch idag förresten. Sjukt gott!! ...men inser nu att det var några timmar sedan (typ nio...). Magen skriker! Off to the kök I go!


Ibland är jag grymt snygg! Haha!

Glömde förresten bort...

...att visa vad det var jag pysslade med i torsdags:



Jag slänger "skalet" från värmeljusen i metallinsamlingen så jag brukar peta ut alla stearinrester och spara i en burk. Jag smälte ner dessa och hällde i ett fint vinglas som jag varit på väg att slänga för att det inte passar in i glasskåpet. Nu får det stå på vardagsrumsbordet istället :)

Söndagens...

...bästa: att få mysa med Irre och hennes tjockismage en stund. Hoppas den där sega ungen tänker komma ut snart!!

...sämsta: det urdåliga köttet från ICA kvantum som förstörde hela vår söndagsmiddag.

...näst sämsta: snö upp till låren... det var en sjukt ansträngande promenad men till slut kom vi fram i alla fall!


Just nu är jag nog sveriges mest uttråkade människa. Är så rastlös så det kryper i hela kroppen. Vet inte riktigt vart jag ska ta vägen? Ska nog "hitta på nåt" ...vad nu det innebär.

Funderar på ny bloggdesign igen... den här har alltid känts tillfällig. Tror att jag har börjat få en idé...

Pyssel, 17:e mars

Har haft en ful grå "plånbok" liggandes som jag aldrig har använt. Dessutom så har jag haft ett väldigt fint lurvigt rosa tyg som jag inte har vetat vad jag ska göra med...



Nu har jag istället en fiiiin pryl som jag kommer använda hela tiden :)
Ska bara klippa till kanterna lite nu när limmet har torkat...

Som om inte det var nog... jag lyckades också klä om den urgamla anslagstavlan som jag egentligen hade tänkt slänga! Funderade på om jag skulle måla ramen också... men den får nog vara som den är.


Idag håller jag på med lite annat pyssel, bilder kommer senare!
Dessutom så börjar jag tvätta om en halvtimme... det är inte riktigt lika skoj :D

Snygging!



Ja... hunden är snygg alltså...
Jag själv har sett alldeles hemsk ut ikväll :D



...men nu har det gått över och jag ser ut som vanligt igen :)

Blä

micrad kokt potatis är så j**la äckligt!! Att jag aldrig lär mig det...

Hemma igen

Solen var helt fantastisk för humöret!



Nu ska jag gå ut i köket och laga rotfruktslasagne. Låter spännande.
Hoppas att det är lika gott som det låter :)

Dagens lunch



Idag har jag ÄNTLIGEN fått för mig att göra pancakes. Jag har tänkt på det hur länge som helst men det har inte blivit av tidigare... MUMS!

Nu drar jag ut till stallet med Cicci och Loke. Tar med mig kameran så får vi se om det blir några fina hundbilder till ikväll kanske :)

.

Gott vin, fantastisk mat och melodifestivalen!



Än så länge så ligger mina favoriter etta och tvåa. Heja heja!

Inför semestern...

...har jag känt mig tvingad att fylla på garderoben lite. Så idag tog jag med mig alla presentkort som jag jobbat ihop genom att göra undersökningar på nätet och så cyklade (första gången i år!) jag ner till stan och shoppade lite:



...tack vare presentkorten så betalade jag 49:- för nattlinnet och 49:- för skorna :)
Lagom pris tycker jag!

Snart blir det godnatt...

...men först ska jag bara lägga in lite CD-skivor på datorn. Så jag kan fylla mobilen med massa bra gammal musik. Pinocchio, earthbound, antiloop, sash!, miranda, dune o.s.v. Behövs nu när våren är i luften och promenadvädret har hittat hit igen.

Hittade lite gamla bilder också... HERREGUD vad jag saknar mitt långa hår!!!!



varmt

Iklädd t-shirt har jag nu suttit på min nystädade balkong och druckit kaffe. Fantastiskt varmt ute! ...men kanske inte riktigt t-shirtväder ännu :D

Bio

Fick biobiljetter i julklapp som vi har gått och hållit på men ikväll är det dags! Jag har precis reserverat biljetter till Alice i underlandet. Jag längtar sååååå....!

Nu får det vara nog...

...jag spricker snart.
Trodde aldrig att jag skulle säga detta... men, glassen får nog vänta till en annan gång. Jag är så mätt att jag antagligen inte behöver äta något mer den här veckan :)


Igår...

...tog jag en långpromenad i det fantastiska solskenet.
Hittade en osynlig bil :)


Passade också på att handla lite nyttigheter :D

Kalasdags

Förmiddagen har ägnats åt att baka hästtårta.
Eftermiddagen har ägnats åt att äta hästtårta :D




Har precis kommit hem och slagit mig ner i tv-soffan. Melodifestivalen har precis startat.
Kim står i köket och lagar till lite hamburgare och klyftpotatis. Mums! ...och i frysen står Ben & Jerry och väntar på sin tur. Idag har jag inte gjort annat än att äta tror jag...


Förberedelser inför morgondagens projekt


Onsdagens...

...bästa: Lost! Säsong 6, avsnitt 5. Det känns helt overkligt att serien faktiskt kommer ta slut snart ;(
...sämsta: tunga förmiddagsmöten med många tårar. Och inte har jag kommit längre för det.

Tisdagens...

...sämsta: har inte hunnit med hälften av vad jag planerat. Har diskberg i köket =/
...bästa: fantastiska äventyr med hundvalp, har haft hur skoj som helst!!

Näst bäst:

åååhhh! *vill ha*

Kan det inte bli sommar snart?!?!

Bloggdesigner

Jag vet inte om jag berättade att jag gjorde bloggdesign åt Majken? Hon finns i alla fall på den här adressen om nån vill se. 

Hennes kompis ville också ha hjälp så idag så har jag slängt upp hennes nya design också. Besök henne gärna genom att klicka här! Jag vet inte om hon har hunnit titta på den än, eventuellt så kanske det görs några små ändringar framöver.

I förmiddags så ringde en annan gammal bekant som precis har skaffat blogg. Hon ville också ha designhjälp så jag har börjat fundera och skissa lite. Kommer nog bli roligaste designen att göra tror jag! Ju mer man känner en person ju lättare är det ju att designa. Inte för att vi känner varandra enormt bra men i alla fall. Det var hur som helst väldigt roligt att hon ringde, vi har ju inte setts på jätte länge. Jag länkar säkert när jag designat färdigt :)

Dessutom har ju min egen blogg fått ny design ganska nyligen. Igen. Jag är inte så värst nöjd med den men jag var bara tvungen att få in lite ljus och färg. Den här vintern är alldeles för tung!! Tur att jag sticker iväg till solen den 2:a april :D ...men förhoppningsvis har det väl hunnit börja bli vår här då.



Och en helt annan sak. Idag fick jag reda på att min före detta chef förhoppningsvis kommer hamna i fängelse. Han borde i alla fall få ett rejält straff. De skrev om det i tidningen för ett tag sedan men utan namn så jag var inte säker, men idag fick jag bekräftat att det var han. Han har lurat ägaren på hur mycket pengar som helst! Det försökte jag berätta om redan för ett och ett halvt år sedan (då jag först sjukskrev mig och sedan valde att sluta för att jag inte hade samvete till att blåsa folk...) men då var det ingen som trodde på mig.

Det ger mig ju inte jobbet tillbaka men det känns i alla fall lite mer rättvist. Hoppas att han får vad han förtjänar! Är det någon som vet om, och hur, man kan följa sådana här ärenden? Det skulle vara kul att veta om han får något straff eller om han lyckas skylla ifrån sig på någon annan den här gången också.