Efterlängtad skog

Förra veckan hade jag inte riktigt tid att ge mig ut i skogen och sedan har det tagit mig någon dag att vakna till liv igen så igår blev det "nypremiär" i motionsspåret. Underbara skog! Fast jag tog det ganska lugnt, känner mig fortfarande inte helt bra. Är så trött så att det känns som om jag kommer bli förkyld vilken dag som helst. Det blir visserligen bara bättre och bättre så det är nog ingenting annat än trötthet.

Hur som helst. Det var fantastiskt skönt att komma ut till lugnet igen. Efter några kilometer så satte jag mig på en sten och lyssnade på vågskvalpet. Hade gärna stannat kvar längre men det är faktiskt inte speciellt varmt ute längre. Hade hoppats på en tur imorgon igen men det verkar som om vi har tillräckligt att göra i alla fall. Vi får se. Hänger väl lite på om jag får sova inatt eller inte. Jag längtar i alla fall ut igen!



Presenter blev det ju också en del:

Helt klart största och bästa paketet. En ny dammsugare. Den är helt sjuuukt bra!!


Fick superfina blommor av killgänget som dök upp på kvällen.


Årets tema var tydligt. Rosa och Hello Kitty:

Underbart lurviga rosa sockor. Två fina adventskalendrar. En Hello Kitty-sax ...och så fick jag ett helt underbart grönt te av Kims mamma!

Och de fiiiiina högtalarna som jag fick av Kim!


Dessutom fick jag presenter av tjejerna på kvällen men då hade jag druckit så mycket vin redan så att jag glömde ta fram kameran =) Jag fick i alla fall två rosa ljuslyktor, ansiktsmasker och badskum. Och så mina favoriter från H&M: Hello Kitty duschgel och hudlotion med granatäpple och annat smaskigt.

Och så fick jag ju träningsskor av mamma i förskott men de har jag ju redan visat här.
Vi fick lite annat också. Två chokladaskar exempelvis. Och så har jag säkert glömt någonting?


...förresten. Den här boken fick Kim av mig i present:

...och så hade jag köpt en ostkupa som jag sedan fyllde med flera ruskigt äckliga ostar från "ost&deli". Enligt mig alltå. Han verkar gilla sånt där läskigt! :D

Födelsedagar och renovering...

...är nu klara. Äntligen! Jag känner mig fortfarande helt slut efter förra veckans renoverande och kalasande. Det kommer nog att ta mig ytterligare ett par dagar att komma ikapp mig själv.

Smörgåstårtorna som jag gjorde i lördags:



...och sen blev det fika:



Irene och Stefan stannade kvar och hjälpte till med disken. Tack!


...de skulle nämligen vara kvar till kvällens fest. Vi var ett gäng på ca. 10 glada typer som satt här hemma på kvällen och käkade onyttigt, drack gott och snackade alldeles för mycket skit :D Hur trevligt som helst! Tyvärr så glömde jag helt bort att jag ägde en kamera... så därifrån blir det inga bilder =/

Nom nom nom nom



Idag har det bakats! Jordnötsbitar med marabou mjölkchoklad och smarties. Det är verkligen bland det godaste i hela världen! :D Tjuvsmakade de "fula" hörnbitarna. Allt annat packades ner i lådor och får ligga i kylskåpet och vänta tills på Lördag. Då har vi kalas! Jag fyllde år i tisdags och Kim fyllde år idag (eller, hans födelsedag tog slut för ca. 2 timmar och 35 minuter sedan...). Bakade en omgång kardemummabullar i förrgår också. De ligger i frysen och väntar. Blir nog en omgång kanelbullar gjorda imorgon också skulle jag tro. Dessutom blir det smörgåstårta. Jag längtar verkligen efter lördag morgon då det är dags att dekorera den!!

Har städat och diskat och målat och skruvat och fixat och donat hela veckan. Det börjar bli sååå fint här hemma! Äntligen har vi målat färdigt hallen. Och så har jag fått in lite julstämning. Ja, jag har julpyntat redan. Me loves julpynt! Har tänkt lägga ut lite bilder sen. När allt är klart. Blir nog först nästa vecka, efter att jag nyktrat till :P Då ska ni få se den fiiiina (!) födelsedagspresenten som jag fick av Kim också!

En annan bra sak med att ordna kalas: shopping!
Min gaderob verkligen ekade. Så tom var den. Så jag köpte mig en klänning. Den satt så snyggt så jag går hela tiden runt och längtar efter att få ta på mig den igen. Jag som annars känner mig enormt obekväm i klänning!



Nä, borde sova nu. Så att jag orkar fixa de sista grejerna imorgon.
Jag läääängtar tills på lördag!!!

Fyyyy!!!

...mina underarmar dör snart. Det är sjuuukt jobbigt att spela tekken!

Ska smita ner till "hörnet" istället, köpa mig en påse chips eller så. Snart börjar idooool!


Igår...

...var en alldeles förskräcklig dag! men den blev ganska hyfsad framåt kvällen.
Tim Burton och Johnny Depp. Det kan ju liksom inte bli annat än fantastiskt.
"Kalle och chokladfabriken" går att se HUR många gånger som helst! :)


Djuret

Kolla vilken snygging jag hälsade på idag! :P



...och jag är fortfarande lika nöjd med kameran på mobilen! *gillar*

Min mamma är bäst!

Utan henne hade jag inte kunnat shoppa idag.



Tog nog bara en timme innan jag var ute i skogen igen :)

Ser fram emot en lite längre tur i morgon.

sådetså

Jag + Avantasia + hög volym + soffan + kaffe.
Så får det bli idag.

trött trött trött

Dagens första tre vakna timmar har ägnats åt att stirra in i väggen och gråta över ett par skor. Måste sluta med det nu. Soporna bär inte ut sig själv och så måste jag typ diska i två timmar nu så att jag kan få nån frukost sen. Typ. Vissa dagar är verkligen förskräckliga. Varför klev jag ens upp ur sängen?

Låååång dag!

Efter halvmilen så släpade jag mig iväg till stan och käkade kycklingsalladslunch. Gott!! Efter det så blev det en 45-minuters promenad med gott sällskap. Har inte gjort annat än att gå idag känns det som... Det tyckte mina skor också. Dom sa tack och godnatt och berättade för mig att det nu är slut på motionerandet. Så nu går jag och lägger mig. Får se om jag har någon lust att vakna igen. Ever. Promenaderna har liksom varit det som hållit mig på fötter... men med trasiga skor så är det svårt. Jag ger upp. Orkar inte. Varje gång jag försöker så går det bara åt skogen i alla fall.

Tidig morgon :D

Fick kliva upp tidigt idag (tidigt för att vara mig i alla fal!). Var i akut tvättbehov och tvättiden på söndagar börjar klockan 10. Skitsmart. Det är inte någon värst ung människa som tagit det beslutet skulle jag tro :) Fast det är bra att vända rätt dygnet lite, på tisdag ska jag på möte klockan 09.00 nämligen... *snark*

Har slängt i första vändan i tvättmaskinerna och nu sitter jag här med kaffe och räkostmackor. Tänkte se ett avsnitt "Robins" (heja svtplay.se!) innan det är dags att åka ut till motionsspåret. Satsar på halvmilen idag. Funderar eventuellt på att ta med mig stoooora kameran på min promenad. Det var alldeles strålande väder för några minuter sen i alla fall :P Hoppas att solen kommer tillbaka!