ljushuvud

Jag råkade visst färga håret... på både mig och Kim :) Så nu är han ordentligt svart igen och jag råkade bli ljusare igen... testade i alla fall det där mörka men jag trivdes aldrig riktigt... får se om jag nöjer mig som det är eller om jag ska bleka det ännu mer... har inte riktigt bestämt :) Egentligen skulle jag bara göra slingor men det fanns så mycket att det räckte till typ hela håret ...så då fick det bli så :D

Ska nu bädda ner mig med en stor kopp av mitt goda gröna te. Klockan ringer om typ sex och en halv timme...

Fynd!

Igår var jag och fyndade lite på Sandströms. Rosa tröja med trekvartsärm och ett par söta strumpor som går nästan upp till knäna. Me love. Tröjan kostade 60:- (70% rea!) och strumporna 25:- (halva priset), det tycker jag är alldeles lagom priser :)



Ska försöka få ut nån bild på tröjan också... typ...

Det blev ingen fika idag så jag struntade i att gå på stan, blir nog en shoppingvända på lördag i alla fall så.
Har diskat, tvättat, handlat och städat färdigt alla rum utom vardagsrummet. Skönt! Kim får dammsuga imorgon när jag jobbar :)

Nä, ska gå ner och hämta sista tvätten nu.

Sovmorgon

Fick sova ända till klockan åtta idag. Skönt!!! Har käkat lite frukost precis.
Ska gå ut och sätta på lite kaffe nu...


Är "ledig" idag så jag ska köra veckans tvätt, skriva shoppinglista, handla mat, gå ner till stan och fika med lite folk, kolla lite i affärerna, städa hela lägenheten o.s.v.
Tänkte också försöka hinna med att blogga lite, har varit väldigt dålig på att uppdatera nu när jag jobbar 10 timmar om dagen... *pust* Jag är helt slut när jag kommer hem. Imorgon blir det att jobba igen, men det blir en lite kortare dag för imorgon kommer min mamma och hennes Ulf hit på besök! *längtar*

Nä, nu ska jag och kaffekoppen gå ut på balkongen och fundera på vad vi ska fixa för käk i helgen.

Hungrig?

Min katt säger att hon nog nästan håller på att svälta ihjäl...
Det är helt slut på mat!!!!!
...i skålen i alla fall...
Känner ni någon annan katt som inte skulle kasta sig över maten?
Nä, jag trodde väl inte det.


Har haft en väldigt trevlig helg!

Igår var vi på släktkalas strax söder om stockholm. Mycket trevligt!
Idag har jag mest inte klivit upp ur soffan alls. Skönt!
Ska försöka uppdatera er lite mer någon dag. Nu måste jag sova om jag ska orka upp till jobbet imorgon...

Några bilder från igår:









Jobb idag.

Helt slut nu.
Tack för maten älskling.

Ska upp igen om  fem timmar.
God natt.

tisdag

Blev inget jobb idag, verkar som om det blir ons-lör istället vilket innebär att jag inte kommer iväg till stockholm på lördag. Tråkigt! ...men men, jobb är alltid jobb... Dagen har istället ägnats åt sömn och tv-tittande. Vet inte vad det har varit med mig idag. Rysligt trött! Kim fick åka och köpa pizza åt oss. Jag har knappt klarat av att kliva upp ur soffan idag. Nu sitter jag och käkar valnötter och tar en öl. Kollar på SVT play, "Being human", nån ny serie med vampyrer, spöken och annat mysigt. Serien verkar lite småtöntig, precis som andra serier på samma tema, men hittills har den varit bra faktiskt! Har visserligen bara sett halva första avsnittet. Får väl se om ett tag om den är lika spännande :)

Nattpyssel

Jag kan inte sova. Istället har jag:
-bakat scones
-ätit scones
-bakat kladdkaka
-ätit kladdkaka
-badat skumbad

Nu kan jag absolut inte sova för jag är alldeles för mycket mätt i magen och dessutom så får jag världens mest spännande frisyr om jag somnar med blött hår :)


bärbar?

Det har ju blivit så inne med bärbara datorer... nån som vill ha en sån här? :D

Fantastiska tårtor

Jag har ett gigantiskt arkiv med bilder på tårtor från olika delar av världen. Jag kan sitta och googla i flera timmar efter tårtbilder ibland. Jag får väldigt sällan chansen att baka tårtor nu för tiden, så jag får nöja mig med att titta.
Vill ni se några av mina favoriter?





Barbie fyller 50 år:





















...och så bara måste jag avsluta med dessa fantastiskt roliga cupcakes:



...jag har nog ett par hundra favoriter till men det blev nog alldeles för många redan nu :D

Telefonsamtal...

...fick jag alldeles nyss. Fick reda på att jag ska jobba tisdag, onsdag, torsdag och fredag denna vecka. Perfekt! Då kan jag ju åka med upp till stockholm på lördag!! *skoj*

Inatt satt jag uppe och skrev inköps- och packningslista. Inte till stockholm, som ju bara är över dagen, utan till vår cykelsemester som jag hoppas att vi kommer iväg på nån gång innan Kims semester tar slut. Denna veckan är ju fullbokad och nästa helg har min mamma bokat rum här så jag hoppas att vi kan komma iväg så att vi är hemma lagom tills nästa helg kanske? ...men vi får väl se vad vädret säger... inget roligt att bo i lågpristält om det spöregnar :D

Nu ska jag äta "frukost" nummer två i väntan på att Kim ska vakna...

Uppe hela natten?

Det har visst nästan blivit morgon. Det har jag missat. Klockan var någon stans strax efter midnatt när jag kollade på klockan och tänkte stänga av datorn och gå och lägga mig? Dumma människor på andra sidan jorden som är vakna när jag borde sova! :)

Nu blir det i alla fall natt för mig...

Mätt.

Har precis kommit hem från stan, vi har varit på Gusto (http://www.gustovastervik.se/) och käkat världens största och godaste pizza!


Har nu däckat på soffan, kollar på Memento på 5:an. Lätt en av de bästa filmerna någonsin!! Som tur är så har jag filmen i DVD-stället.... så om jag somnar om tre minuter så gör det inte så mycket :D

Old times

Hittade en gammal bild på mig och Kim, vi ser inte riiiiktigt ut som idag! :P
Det är nog för fem år sedan ungefär...


Hemma från bion...

...och den var såååå bra! Önskar att den aldrig skulle ha tagit slut! ...ellers, jo, det önskar jag visst... jag hade köpt den största läsken som fanns... så att... ja... det var nog lite bra att den tog slut också! :) Bara att vänta på nästa film nu då *pust*

Nu ska jag äta upp min "efterrätt" (Har rört ihop mosad banan, vispad grädde och en söndersmulad chokladmuffin med chokladbitar. Mums!) som jag inte orkade förut och sen ska jag gå och lägga mig. Trots att jag somnade på soffan en stund innan bion så är jag helt slut nu! Imorgon, om det blir fint väder, så kanske det blir en tur till fotbollsplanen? Vore kul.

Natti natti!

och förresten...

...så har inte min kille skaffat sig en blogg... så det så!
Den kan besökas här: http://notablog.blogg.se

....

funny pictures of cats with captions
see more Lolcats and funny pictures

Bio

Ikväll ska jag ÄNTLIGEN gå och se nya Harry Potter! Har längtat såååå länge!!! Mina favoritplatser är reserverade. Längst fram i mitten. Hoppas att jag inte råkar hamna i fel salong så jag får se denna film istället :)


Idag har jag pysslat en massa här hemma. Diskat, städat och möblerat om lite bland prylarna i köket. Skönt! Ska hoppa in i duschen och sen åka iväg och handla så att det blir någon middag idag. Ska göra västerbottenostpaj. Mums! Ska ta och väcka den där pojkvännen först så jag kanske får lite hjälp att bära hem all mat :)

Vilket rakt hår du har!


Vill ha!!

Kolla dessa fantastika USB-minnen från solid alliance. Sötaste pryl jag sett på länge!

Tennis, tennis, tennis

Kim har fått i uppdrag att fotografera tennisturneringen som håller på här i stan just nu så vi har typ bott på tennisbanan i två dagar. Stekande sol och hur skönt som helst! Dessutom är det faktiskt ganska spännande när man kommit in i det lite :)
Igår var det också "Hasselörodden" så det var massa grejer som hände inne i centrum, försäljare på torget och mängder av träbåtar typ överallt. Vi tog en paus i tennistittandet och åkte ner till stan för att äta glass tillsammans med Stefan.Det var riktigt mysigt där nere faktiskt! Imorgon blir det förhoppningsvis biobesök! Måste komma ihåg att boka biljetter i tid bara...

Lite blandade bilder från de senaste dagarna:

Semifinal P10:


Träbåtar:


Ännu fler träbåtar:


Stefan och Kim i solen:


Försäljning på torget:










Idag blev det lunch vid tennisen:


Tennisben :D

Visfestivalen

Klockan elva denna morgon så hade jag tagit mig ner till stan och var redo att börja jobba. Det har varit en enormt rolig dag! Vid framåt åtta på kvällen så slutade jag och sen gick jag och Kim iväg upp till slottsruinen. Satt i öltältet utanför och kollade på visfestivalen via TV en stund. Har sedan hunnit med McDonalds på vägen hem... men nu är jag så slut så att jag inte ens vet om jag kommer att kunna gå och lägga mig. Ska nog göra ett försök snart i alla fall :)

Så här såg västervik ut vid klockan 21 ungefär:

polisen handlar godisremmar :)


vid turistbyrån



västervik


ute vid slottsruinen


Alla bilder är tagna med min NYA FINA mobil <3


Ny mobil på gång!

Jag har precis beställt  två nya mobiltelefoner! En rosa till mig och en svart till Kim. Eftersom min mobil verkar ha lust att lägga av vilken dag som helst nu så kollade jag runt lite för att se vad priserna ligger på typ.
Tänkte behålla mitt kontantkort men ångrade mig väldigt snart :)
Vi kom fram till att vi i princip bara pratar med varandra eller i det fasta nätet.
3 har ett alternativ där vi ringer gratis till fasta nätet och inom 3 för 69:-/månad... dessutom fick vi då telefonerna "gratis".
Just nu har vi en total mobilmånadskostnad på kanske 250:-/månad. Med detta hos tre så borde vi hamna under det...

Så nu kommer jag inte kunna sova i natt... jag läääängtar efter min fina! :)




6 juli

Idag är en grå dag.
Väldigt grå.
Både ute och inne.

Jag undrar vad jag ska hitta på för att ändra färg?
Jag vill hitta på något galet!

IKEA trollsta



Jag bara älskar den här! Om jag hade fått behålla mitt jobb någon månad längre så hade jag nog ägt en sån här... Hoppas att de inte plockar bort den ur sitt sortiment innan jag har fått jobb igen :)

fanhelvetesjävlaskit!

Högtalaren på min "nya" mobil har lagt av! Så om jag inte svarar de närmsta månaderna så vet ni varför...
Jag som nyss lagt massa timmar på att ladda in en massa bra musik på minneskortet. Nu har jag ingen mp3-spelare heller. Meningslöst. Bortkastad tid. Typ.

JAG ÄR SÅ AAAAAAARG!!!!


GAAAAAH!!!!

Chris Cagle - Miss Me Baby


Just det ja...

...har varit hos frisören idag. Ska försöka ta nån bild  imorgon så ni får se... :)

<3

Mina nya skoooor!

1 Juli